Правоохоронці уточняють інформацію.

Унаслідок сьогоднішнього ранкового обстрілу "Градами" міста Маріуполь на Донеччині бойовики вбили десятьох мирних людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник обласної міліції Донеччини В'ячеслав Аброськін.

- У результаті обстрілу бойовиками Маріуполя житловий сектор у районі вулиць Київська, Олімпійська, 1 Травня загинули десять людей. Інформація уточнюється. Міліція міста підняли за тривогою. На місці працює слідчо-оперативна група міську правління, - написав Аброськін.

Зазначимо, що в Маріуполі внаслідок обстрілів палають приватні будинки, автомобілі. Про точну кількість руйнувань поки не відомо. Місцеві жителі розповідають, що "одноповерховий магазин "Дитячий світ" рознесло", пише 0629.com.ua. Крім того, снаряди потрапили в район Київського ринку. Там від обстрілу загинула родина – чоловік з дружиною та дитиною. Палає сам ринок, а також супермаркет "Сільпо", школа №5, 14-поверхівка по вулиці 9 травня.

Прес-центр АТО уточняє, що пряме попадання "Градами" тричі було в мікрорайон Східний. Туди виїхали надзвичайними, медики, правоохоронці.

У тому мікрорайоні немає води і світла. Деякий час не працював мобільний зв'язок. Нині мешканці мікрорайону тікають зі своїх осель. Військові їх заспокоюють і просять не панікувати та не тікати.

Джерело:"ТСН"