Жертвою грабіжника стала 83-річна пенсіонерка, жителька с. Здовбиця Здолбунівського району. До міліції звернулася її 55-річна дочка Наталія та повідомила, що п’ять днів тому ввечері до оселі її мами вдерся грабіжник, котрий заволодів грошима в сумі майже 100 гривень.

Зловмисник проник до будинку, знявши шибку вікна. Від удару в обличчя пенсіонерка пала ниць, а невідомий тим часом забрав у неї грошові заощадження.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Для встановлення особи, причетної до цієї події, працівники Здолбунівського районного відділу міліції відразу розпочали проведення оперативно-розшукових заходів.

— Незважаючи на те, що з моменту скоєння злочину та звернення до міліції пройшло чимало часу, завдяки професіоналізму оперативних працівників Здолбунівського РВ УМВС вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 17-річний житель районного центру, – повідомив начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. – Наразі триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Про це повідомили у Здолбунівському РВ УМВС України в Рівне нській області.