"Дитяча телестудія" телеканалу Рівне1 знову зібрала маленьких друзів. Цього разу нагороджували переможців фотоконкурсу "Моє новорічне свято". До когорти переможців потрапили ті учасники, під світлинами яких було найбільше коментарів, та за рішенням організаторів.

Фотоконкурс "Моє новорічне свято" який влаштувала "Дитяча телестудія" цього разу зібрав чимало учасників. Усього на конкурс отримали пів сотні світлин. Вимога до учасників одна - власні фотографії. Тож діти та їх батьки поринувши у новорічні свята, не забували зробити кілька знімків.

Серед переможців і наймолодші учасники фотоконкурсу - чотиримісячна Анна. Це її перше новорічне свято. Мама розповідає світлин відправили кілька, але саме рожеве зайченя вподобали друзі.

Батьки діток радіють перемозі. Адже більшість з них приїхали до Рівного з різних сіл та містечок області. Кажуть їх підтримували друзі, а дітки розкрили свої казкові образи. Адже до свята готувались заздалегідь. Тож усі глядачі могли побачити казкових - фей, принцес, янголів, зайчиків та лисичок.

Переможцям, а їх цього разу обрали сім - підготували цікаві розвиваючі подарунки. Організатори кажуть - попереду ще багато ідей та проектів.

Усім переможцям організатори фотоконкурсу побажали наснаги, та ще більших перемог. І традиційно запросили на екскурсію, та до наступних конкурсів.