10-річна волинська школярка Анюта Климовець бере участь у конкурсах талантів і краси не вперше. На першому змагання серед дітей вона вийшла ще в 2009 році - тоді їй було всього п'ять років.

Нагадаємо, цьогоріч юна Анюта отримала офіційний титул «Перша принцеса планети-2014».

- Я підрахувала - конкурс "Найкрасивіша україночка-2014" був для нас уже сорок дев'ятий в загальній заліковці змагань, - розповіла "Комсомолці" мама переможниці Оксана Климовець. - Анюта стала кращою в категорії від 7 до 16 років, її визнали найкрасивішою Україночка цього року. Покази для доньки приносять одне задоволення - навіть дорослі не витримують стільки примірок, стільки годин зйомок. І це їй обов'язково знадобиться в житті, незалежно від того, ким вона вирішить стати. Аня займається вокалом, танцями, а з лютого цього року - ще й у модельній школі.



pic

Крім конкурсу в Житомирі, Анюта встигла ще й взяти участь у показі колекції одного з дизайнерів у Києві.

- До речі, Аня допомогла перемогти і своїй молодшій колезі - житомирської учасниці конкурсу в молодшій категорії, - усміхається мама дівчинки. - Виявилося, що у Лідочки немає яскравої сукні та туфель для виходу. І на прохання Ані мій чоловік помчав з Житомира в Луцьк за нарядом і взуттям для конкурсантки. Встигли до виходу - і Ліда теж перемогла! Звичайно, не в сукні справа, але нам приємно.



pic



pic

Джерело: "Волинські новини"