Багатогодинні черги у абонвідділі Рівнегазу виснажують пенсіонерів. Люди знервовані, адже аби звірити показники лічильників, мають по кілька годин вистояти у чергах. До того ж звірку необхідно зробити до першого лютого, тому оператори не встигають вчасно обслуговувати усіх абонентів.

Абонвідділ Рівне газу перетворився на залу очікування. Людей зібралося чимало, у чергах скаржаться рівняни проводять по кілька годин. Адже до першого лютого потрібно зробити звірку показників за використаний газ, аби отримати пільги і надалі.

Люди обурені таким ставленням. Кажуть усе можна робити простіше, але комунальні служби все ускладнюють і завжди вимагають документи.

Марії Михайлівні 74, вона вистояла чергу до оператора. Каже матиме тепер знижку на газ, але за день бабуся втомилася.

У Рівне газі запевнили - про проблему знають. Але потрібно набратися терпіння, аби всі отримали пільги. Тому закликали людей заспокоїтись. Подібна ситуація повторюється в абонвідділі щороку у січні.

Валентина Демидюк запевнила, працівники роблять усе можливе, аби уникнути черг і непорозуміння. Приймають відвідувачів і в неприйомні дні. Та нагадує, черговий оператор приймає до 18 години.