"Рівнеоблводоканал" роздає цінні подарунки своїм споживачам. Адже саме сьогодні відбувся грандіозний розіграш цінних призів серед учасників одразу двох акцій, які Рівнеоблводоканал оголосив у грудні. Імена щасливих переможців, а відтепер уже і власників цінних призів - дізнаєтесь із наступного сюжету.

Грандіозний розіграш цінних призів від Рівне облводоканалу відбувся. У приміщенні абонслужби підприємства яблуку ніде впасти, адже саме тут визначають переможців двох акцій. Учасниками першої «У кожну родину з теплом у новорічну днину!» стало більше 60 тисяч абонентів, які сумлінно розраховувались за послуги Рівне облводоканалу. Серед них комп’ютерна програма наосліп обрала 3-х переможців. Отож, планшети отримують: Леонід Рибачук, Петро Юра та Зоя Завгородня.

У другому турі розіграшу було представлено опломбовану скриньку із картками учасників акції «Творячи дива" Один із присутніх учасників перемішав картки та розпломбував скриньку. А маленька "україночка" Оля Мартинюк витягувала картки переможців.

На розіграші були представлені п’ять електрочайників, п’ять блендерів та головний приз – телевізор. У п’ятірку власників електрочайників увійшли: Вікторія Стьопіна, Євгенія Андрухів, яка виграла три електрочайників та Юрій Лаврук. Власниками 5 блендерів стали: Алла Барицька , Марія Король, Наталія Онищук, Оксана Самкова та Володимир Вовк. власником головного призу – телевізора стала Ірина Рибачок. Акцію «Творячи дива" започаткували для споживачів, які мали розрахуватись за послуги на суму в 500 гривень.

Директор Рівне облводоканалу привітав усіх переможців та присутніх на розіграші і зазначив, що на цьому відзначення споживачів послуг підприємства не закінчуються.

А переможці новорічних акцій Рівне облводоканалу можуть забрати цінні подарунки можуть їх отримати в приміщенні абонслужби водоканалу на вул. Білякова, 6 до 30 січня включно. Із собою обов’язково потрібно мати паспорт та копію довідки про ідентифікаційний код.