Бюджет обласного центру на рік 2015, а також фінансові прогнози на 2016 та 17 роки, орендна плата за нерухоме майно, режими роботи закладів та кілька технічних питань - основні теми засідання Рівненського міськвиконкому. Говорили не багато, то ж і засідали не довго.

Рік 2015 приніс із собою і зміни у податок на нерухоме майно. Сплачувати його потрібно буде власникам квартир площею понад 60 метрів квадратних та будинків понад 120 метрів. Ставку оподаткування визначить Рівне нська міська рада у межах від 0 до 2 відсотків.

Сам бюджет Рівного на 2015 рік не гірший, аніж був у році минулому, каже міський голова. Щоправда, якщо оцінювати його у гривнях. Прив'язку до долару та його курсу, каже, ніхто не відміняв.

Фінансові прогнози на 2016-2017 роки чиновники складали на діючій податковій базі, а от правдивість прогнозу перевірять вже після виконання фінансового документу на цей рік. Хоч кажуть, поки перспективи доволі втішні.

Черговий раз членам міськвиконкому запропонували затвердити режим роботи кафе-бару "Сова", який таки хоче працювати до опівночі. Так заклад працює вже півроку.

Проте члени міськвиконкому засумнівалися: чи правда, що поряд із закладом все так спокійно. А от спитати про це було ні в кого. Бо ж начальника міліції Рівного звільнили, а виконуючий його обов'язки на засідання не прийшов. Тому питання відклали до наступного місяця.