Так, у Корецькому районі чоловік порізав собі вени, а на Демидівщині повісився батько трьох дітей. Загалом з початку року, а це лише за 20 днів січня, в області зафіксовано вісім суїцидів, п’ять людей попрощалися із життям. Що з цього приводу думають лікарі – дивіться далі.

У селі Вербень, Демидівського району повісився 31-річний чоловік. Його тіло у підсобному приміщенні виявив батько, який повернувся з риболовлі. Що могло стати причиною такого страшного вчинку родичі, не знають. Відомо, що загиблий був одружений, має трьох малолітніх дітей. Втім останнім часом з дружиною не проживав. Мешкав з батьком та братом.

А у селі В. Клецька Корецького району 25-річний молодик порізав собі вени. Чому - загадка для всіх. Адже громадянин проживав сам. Втім це вже не перша його спроба звести рахунки із життям.

Загалом з початку року на Рівне нщині зафіксовано вісім самогубств. Троє живі, п'ятеро померли. У більшості випадків люди вішались, дехто у себе стріляв. Лікарі кажуть, у період новорічних свят - така статистика не дивина. Адже багато громадян чекають дива, а воно не приходить. Ну і зазвичай, у вихідні дні люди найбільше відчувають себе самотніми.

Іншими причинами для скоєння самогубства є складна ситуація у державі, війна, нестабільність валюти. У сім'ях через це виникають конфлікти, дехто їх самотужки подолати не може. Але не потрібно шукати вихід у чарці, а ще гірше вчиняти суїцид. Якщо у вас депресія – звертайтесь за допомогою до фахівців і не соромтесь зізнаватися своїм рідним про свої страхи та переживання.