Палац дітей та молоді продовжує святкувати своє 75-річчя. На п’ятий день святкового марафону під назвою «11 миттєвостей зими». В рамках безстрокової благодійної акції «Ми разом» відбулася презентація поетичної аудіо-збірки рівненських поетів. Слухали патріотичну поезію і наші кореспонденти.

Саме із вистави "Вовк вороні не їжак, але і не заєць" розпочалася театральна частина відзначення 75-річчя рівненського палацу дітей та молоді. Екологічна казка стала і приємним сюрпризом для дітлахів і основою для справжнього майстер-класу з театрального мистецтва. Його учасники - сучасні вихованці театру "Від ліхтаря" ПДМу. 16-річна Юлія у театрі-студії ПДМу займається лише один рік. Каже: у театрі найбільше цінує емоції та заряд, який отримує від сцени.

Провести з дітлахами майстер-клас взявся випускник ПДМу, нині відомий у Рівному артист Станіслав Лозовський. Каже, за основу взяв саме елементи, які використовують професіонали у справжній виставі.

Керівники театру "Від ліхтаря" переконують: мистецтво посідає важливу роль у житті кожної дитини. Бо ж дає змогу почуватися вільнішими та впевненішими у собі.

Майстер-класом дітлахи залишилися задоволені. Бо ж навчання минало в ігровій формі. Усіх охочих палац чекає на інших заходах з відзначення 75-річчя.