Дівчата віком від 15 до 30 років надавали різноманітні сексуальні послуги всім охочим. Нещодавно учасників незаконного бізнесу затримали. Свого виду заробітку жінки не соромились. Повідомили, що займалися проституцією добровільно через скрутне матеріальне становище. Тепер самим повіям доведеться сплатити штраф до суду, а сутенер ймовірно опиниться за гратами.

Студентки, безробітні, неповнолітні, заміжні – так можна охарактеризувати жінок, які займалися проституцією у Рівному. Всі віком від 15 до 30 років. У них був сутенер. Чоловіку 54. Путан він шукав у соціальних мережах, сайтах знайомств. Правоохоронці підозрюють, що у сутенера були спільники.

Сауни, готелі, квартири – повії будь де зустрічалися зі своїми клієнтами. Вони були різними. Віком від 22 років. Підшуковував їх сутенер. Забороняв дівчатам давати особисті номери телефонів чоловікам. Все тільки за його згоди відбувалось. Година розваг коштувала від півтисячі гривень.

Нещодавно всіх учасників даного бізнесу затримали. Жінки не затримані, про скоєне не шкодують, кажуть не вистачало грошей на життя. Тепер путанам загрожує штраф. Який – вирішить суд. А от сутенер може сісти за грати на 10 років.