Езотерики вважають, що наші бажання виконаються, якщо ми їх правильно запишемо. Річ у тому, що ті торнадо думок, які крутяться у нас в голові, не можуть бути зафіксовані Всесвітом як наше бажання. Тому давайте правильно формулювати наші бажання і, можливо, вони швидше збудуться.

Правило 1. Бажання необхідно написати

Але легко сказати, важче записати потрібне бажання. Як не дивно звучить, але правильно написати власне бажання - це дійсно проблема. "Я хочу мати свій дім". Правильно написано? Виявляється принципово неправильно! Проблема в тому, що таке бажання виконується завжди, але ось питання: коли воно виконається. Тобто, бажання без точних термінів безглузді. Тому наступне правило свідчить:

Правило 2. Бажання повинне мати дату або період виконання.

Наприклад, "у березні 2015 року я купую великий плазмовий телевізор". Навіть якщо написати: "Я куплю телевізор", то це теж буде помилково. Тому що написане обов'язково збудеться, але не в той період, коли треба. Таким чином, запам'ятовуємо чергове правило:

Правило 3. Правильне бажання завжди пишеться в теперішньому часі.

Інакше кажучи, замість: "Я поїду у відпустку в Крим", потрібно написати: "Я їду у відпустку в Крим". Ось ще одна помилка, що часто зустрічається: "Я не хочу бути бідним". Правильно написано? Та ні ж, неправильно! І на те є вагомі причини. Перша. Всесвіт не сприймає частинки "не", "ні" або будь-які інші негативні слова. Ви говорите: "Не хочу бути бідним", а Всесвіт, ігноруючи частку "не", отримує посилання: "Хочу бути бідним"! Друга. Найчастіше ми притягуємо до себе те, про що думаємо. Говорячи: "Не хочу бути бідним", ми автоматично думаємо про бідність, а вимовляючи: "Хочу бути багатим", - про багатство. Тому не забуваємо про наступне правило:

Правило 4. Забороняємо собі використати частку "не" і будь-які інші заперечення.

Ще важливе зауваження: при написанні бажання треба використати більше подробиць того, про що мрієте. Звідси витікає наступне правило:

Правило 5. Більше подробиць і емоцій.

Якщо це поїздка в Крим, в декількох словах опишіть хоч би санаторій і пляж. Якщо це нова машина, вкажіть її основні характеристики. І обов'язково опишіть ті почуття, які опанують вас, коли бажання виконається.

Ще важливо, щоб виконання вашого бажання не завдало шкоди іншим людям. З цього формується чергове правило:

Правило 6. Будь-яке написане бажання повинне завершуватися фразою-оберегом: "Нехай це або щось більше гармонійно увійде до мого життя, принесе радість і щастя мені, і усім, кого це бажання торкається".

Зверніть увагу на формулювання "або щось більше". Бажаючи чогось конкретно, не треба обмежувати Всесвіт в зусиллях допомогти вам. Можливо, наш Світ вважає вас гідними відпочинку не в Криму, а на Блакитному березі?

Отже, наше бажання чітко сформульоване і записане. Всі 6 правил точно дотримані. А що далі? Далі треба спокійно відпустити бажання у Всесвіт і навіть майже забути про нього. Переживання і нав'язливі думки тільки заважатимуть виконанню вашого бажання.

Правило 7. Не зациклюйтеся на мрії. Відпустіть її, але дійте!

Це не означає, що можна тепер, як в казці, лягти на піч і чекати виконання мрії. Ні! Під лежачий камінь вода не тече! Всесвіт може надати вам чудові можливості, але вони без ваших дій не зможуть втілиться у бажаний результат.