Учора на сторінці соціальної мережі «Фейсбук» народний депутат України Ігор Мосійчук звернувся до ДАІ Рівненської області встановити винуватців неналежного утримання ділянки автодороги «Київ - Чоп», що призвело до дорожньо-транспортних пригод.

У ДАІ зазначають: керівники дорожньої служби, що обслуговує цю ділянку, вже неодноразово притягувалися до відповідальності.

10 січня, на цій ділянці дороги було зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди. За незадовільний стан покриття проїзної частини на відповідальну посадову особу складено два адміністративних протоколи.

Під час проведення перевірок готовності дорожньо-комунальних організацій області до експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі зимовий період 2014-2015 років, ДАІ області зафіксувала незадовільну підготовку філії «Дубенська ДЕД» ДП «Рівне нський облавтодор», що обслуговує ділянку автомобільної дороги державного значення М-06 «Київ - Чоп» км 389+900 – км 434+850 у межах Дубенського та Радивилівського району Рівне нської області, щодо організації роботи в зимовий період.

Вказане питання було озвучене Державтоінспекцією області в листопаді минулого року на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівне нської ОДА.

У поточному році (станом на 12.01.2015) працівниками ДАІ області складено шість адміністративних протоколів на начальника філії «Дубенська ДЕД» за недоліки із зимового утримання ділянки автодороги М-06. Два протоколи складено за ч. 1 ст. 140 КУпАП та чотири за ч. 4 ст. 140 КУпАП.

Про це повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України