12 січня близько 21:30 в мікрорайоні Будівельників міста Кузнецовськ випадкові перехожі помітили на балконі 4-го поверху п’ятиповерхового житлового будинку жінку, яка кричала, що хоче зістрибнути. Громадяни відразу зателефонували за номером «101».

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини на чолі із старшим лейтенантом служби цивільного захисту Анатолієм Водько.

На місці рятувальники побачили 33-річну громадянку, що стояла за огорожею на краю балкона. Також на балконі знаходилася її матір, яка з останніх сил утримувала дочку від стрибку. На допомогу матері в квартиру терміново піднявся командир відділення прапорщик служби цивільного захисту Сергій Яйченя. Рятувальник встиг перехопити самогубцю саме в той момент, коли знесилена мати її вже відпускала. Тим часом по висувній пожежній драбині до балкону піднявся начальник караулу. Ще декілька хвилин, і рятувальникам вдалося перенести молоду жінку через балконну огорожу та завести у квартиру. Надалі врятовану передали лікарям швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС України в Рівне нській області