Депутат з "Радикальної партії" Ігор Мосійчук потрапив у ДТП.

"10 січня о 10 годині на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Михайлівка Радивилівського району, в ДТП потрапив народний депутат від однієї із політичних партій України разом із своїм помічником. Про це повідомила на спеціальну лінію 102 невідома особа", - повідомили у прес-службі УМВС України в Рівне нській області.

"Вважаю за потрібне повідомити, що 10.01.2015 року, автомобіль на якому я пересувався по трасі Київ-Чоп, потрапив в аварію. Деякі ЗМІ, особливо російські та терористичні, вирішили зробити з цієї новини політику", - написав депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Мосійчук зазначив, що він не постраждав, але звернув увагу на іншу аварію на тому ж місці.

"Окремо хочу звернути увагу працівників ДАІ Рівне нської області, що через 2 години, на трасі, де я потрапив в аварію, в тому ж місці, трапилось ще одне ДТП, в результаті якого загинуло дві людини, а дитина потрапила в реанімацію. Вимагаю від ДАІ Рівне нської області негайної провести розслідування і знайти винного у тому, що частина траси знаходилась у невідповідному стані, що спричинило на цьому відтинку 8 ДТП, в тому числі зі смертельними наслідками", - написав нардеп.