"Ти вийдеш за мене заміж?" - на перший погляд таке просте питання, але як важко його задати. Створення сім'ї - дуже важливе рішення для кожної пари і, звичайно ж, всім хочеться, щоб цей момент запам'ятався надовго. Як підготуватися до пропозиції?

Ми допоможемо вам у цій нелегкій справі. Пропонуємо новий випуск креативних пропозицій руки та серця.

1. Поштою

Не вся пошта однаково непридатна для пропозиції! Іноді корисно зануритися в глиб часів і скористатися перевіреним досвідченими кавалерами способом визнання. Надішліть улюбленій романтичний лист голубиною поштою, після чого негайно з'явіться на її порозі з пропозицією стати вашою законною дружиною. Здорово буде виглядати, якщо голуби у своїх дзьобиках будуть тримати ще й сердечко, сплетене з квітів.



pic

2. У пошуках скарбів

Цей веселий спосіб не тільки розвеселить, але й ще більше зміцнить ваші стосунки! Рушайте разом шукати скарби. Причому неважливо куди - подорож може відбуватися навіть у вашій квартирі! Попередньо покладіть в маленьку скриньку кільце і замкніть його на ключ, який і буде потрібно відшукати. Додайте ваші підказки про місцезнаходження ключа всюди (особливо в місцях, які дорогі вам обом - фантазуйте!). Можливо, на шляху до кладу вас чекатимуть не тільки підказки, але й питання про ваше життя (коли ви познайомилися, в якому ресторані сиділи на першому побаченні та інші), які нагадають про приємні моменти. А коли ви знайде ключик, вона зможе відімкнути скриню і знайти обручку!



pic

3. Нічні способи

Багато романтичних осіб погодяться, що немає нічого більш захоплюючого, ніж пропозиція руки і серця, зроблене в нічний час. Лежачи під величезним всепоглинаючим небом зі немов намальованими на ньому мільйонами сяючих зірочок, почніть свій відверту розмову освідченням в коханні, а після довгих і зворушливих визнань, завершіть свою промову пропозицією. До речі, зоряне небо цілком можна зробити і вдома! За допомогою фантазії шматочки фосфорних шпалер перетворяться на зірки, які утворюють «сузір'я щасливого життя» - питання, розташоване прямо на стелі над її ліжком! Вона обов'язково його помітить!



pic

4. Ранкова романтика

Приємне пробудження - гарний початок дня, а пропозиція, зроблена вранці, - запорука успіху і благополучного початку сімейного життя. Встаньте раніше - давайте розбудимо вашу обраницю чашкою ароматної кави і легким сніданком, поданими в ліжко. Покладіть на піднос трояндочку і коробочку з кільцем, потім розбудіть улюблену ніжним поцілунком і задайте своє питання. Згодиться також і екзотичний спосіб ранкового пропозиції: подайте улюбленої сніданок з устриць у ліжко, а кільце розташуйте в мушлі. Скільки радості буде при виявленні справжнього скарбу!



pic

5. «На теплоході музика грає»!

Навіть якщо ваш роман не був курортним, можна сміливо скористатися пляжним настроєм. Підіть з коханою на пляж і напишіть на піску великими буквами: «Ти вийдеш за мене?» Поставити це питання можна і під час прогулянки на теплоході - чим не «Титанік» з хорошим кінцем?



pic

6. З інтригою.

Заінтригувати майбутню дружину можна, зробивши їй пропозицію в який-небудь свято. Уявіть, з яким завзяттям вона буде розпаковувати величезну подарункову коробку, отриману в день народження. Приємне очікування - одне з найчудовіших почуттів. Загорніть заповітну коробочку в ще, як мінімум, п'ятнадцять упаковок різної форми і розміру. А останньою нехай буде витончений футлярчик з милим колечком.



pic