«Як мене покличуть заміж?» - це якраз те питання, на якие не раз відповідали дівчата самі собі в думках, згадуючи казки, серіали і пригоди своїх улюблених романтичних героїнь.

В Америці були проведені дослідження, в ході яких з'ясувалося, що вісімдесяти відсоткам жінок не сподобалося те, як їм зробили пропозицію. Це було ... недостатньо романтично! Тому підготуйтеся належним чином. А ми вам у цьому допоможемо.

1. При свідках

Зазвичай пропозиції, зроблені при великому скупченні людей, славляться позитивними відповідями. Організуйте вечірку, запросіть друзів і рідних, і озвучте при них пропозицію. Якщо ваші близькі - активні творчі люди, попросіть їх взяти участь у процесі: зберіть усіх разом в якомусь кафе, ресторані чи вдома, вручите їм плакати з написом: «Ти вийдеш за мене заміж?», А самі встаньте попереду всіх на одне коліно , тримаючи в руках заповітне кільце. Здорово буде виглядати, якщо ваші близькі хором одночасно скажуть: «Виходь за нього заміж», - а ви в цей час будете виразно дивитися на неї, стоячи все в тій же позі, на одному коліні, з кільцем в руках.



pic

2. Летючий корабель

Пам'ятаєте: «Чому люди не літають, як птахи»! Ще як літають, і у ваших силах їй це продемонструвати! Замовте прогулянку на повітряній кулі на заході, за хмарами. Не забудьте пару келихів і пляшку червоного вина. Якщо ваша кохана все життя мріяла стрибнути з парашутом, чому б вам не поєднати приємне з корисним? Вистрибнувши з літака, зробіть коханій пропозицію. Щоправда, саме колечко краще піднести вже на землі, щоб випадково не впустити. До неземних, але більш «наземних» зізнань можна віднести і наступні чудеса на віражах. Тут вам знадобиться літак, який взлетить в небеса, створивши своїм польотом хмарну фразу: «Виходь за мене заміж»! Цей спосіб можна спростити, тоді літак просто пролетить над вами з банером, на якому буде красуватися вашу пропозицію. Головне - вгадати з розміром літер, щоб питання було видно здалеку.



pic

3. Оле-оле-оле-оле!

Пропозиція руки і серця може бути романтичним, навіть якщо його зробити на стадіоні! Припустимо, ви йдете разом з коханою на футбол (хокей), вболівати за вашу улюблену команду. А перед самою грою коментатор, з яким ви, звичайно, домовилися заздалегідь, кілька разів вимовляє вашу пропозицію. В цей момент до нього підключаються і найактивніші вболівальники, початківці скандувати що-небудь , на кшталт: «Виходь за нього». А якщо пощастить на чуйних людей, то й на таблоїдах на ваше прохання з'явиться відповідна фраза від вашого імені. Ну а далі, ясна річ, жених - чемпіон!



pic

4. У мережі глобальної павутини

Зараз практично кожен захоплено борознить простори Інтернету, знаходячи все нові віртуальні світи. Звичайно, зробити пропозицію за допомогою електронної пошти - край не цікаво, але от задати головне питання на особистій сторінці цілком можна. Створіть таку в мережі і розмістіть на ній історію ваших стосунків: фотографії, улюблені місця відпочинку - все те, що дорого і мило вашим серцям. Після цього сміливо шліть їй SMS з адресою вашої сторінки і кілька романтичних фраз. Найголовніше: не забудьте на головній сторінці сайту написати заповітне питання.

pic