Якщо робити цю вулицю тільки для того, щоб керівництво міста та області схилило «сиві голови» на хвилині мовчання в честь її відкриття, то – НІ! Хіба ради цього люди жертвували своїм життям на Майдані? Напевне вони хотіли б іншої України.

Тому кращою пам’яттю для Героїв Майдану була б не вулиця Небесної Сотні, а щоквартальна година пам’яті. Коли раз на три місяці нова, народна влада виходитиме на організований нею ж майдан і казатиме, що за три місяці зроблено в ім’я тих ідеалів, за які гинули люди.

Губернатор та голова облради скажуть, як спростили реєстрацію та ведення бізнесу в області, що робиться для передачі влади народу (обласній раді та радам громад), скільки інвесторів запросили, і де ці інвестиції. Прокурор і начальник міліції – скільки корупціонерів уже посадили, назвуть їх імена та суми вкраденого.

Представник командування Збройних Сил України скаже, скільки його офіцерів і контрактників ще не побували в зоні АТО, і чи вистачає у них, професійних військових, совісті ховатися за парканами своїх частин від уже четвертої хвилі мобілізації.

Керівник облавтодору - наскільки дешевшими стали ремонти доріг, позбавлені від корупційних схем Сім`ї.

А міський голова доповість, що він планував далі робити, здерши у листопаді асфальт на перехресті Гагаріна-Грушевського (адже у нас не Лісабон, де зараз мабуть +10ْ С).

І місце для звіту влади готове – Майдан Незалежності. І обладнання для тих, хто недопрацьовує – 2 сміттєві баки біля ялинки.

Відзвітує чиновник, послухають його рівняни та мешканці області і відпустять іти далі працювати ще один квартал, або підвезуть до відділу кадрів у сміттєвому баку.

Жертва Небесної Сотні не буде марною, якщо Україна зміниться.

Блюзнірство - називати іменами Героїв вулиці в «совковій», корумпованій країні, проти якої вони боролися. Вулиці, на яких у грудні починатимуть «плановий ремонт», які у січні посипатимуться піском, купленим у фіктивних фірм, на яких розташовані організації та установи, що і досі звітують про «покращення уже сьогодні», тоді як більшість відчуває погіршення.

То може повернемося до цього питання вже «на оновленій землі», коли «врага не буде, супостата», і пом’янемо Героїв «в сім`ї вольній, новій».