Рятувальники дістали з кювету маршрутний автобус «Київ-Дубно». А ще допомогли трьом вантажівкам подолати складну ділянку дороги.

За десять хвилин до десятої вечора 9 січня до Служби порятунку Рівне нщини за телефоном «101» надійшло повідомлення, що на автодорозі Рівне -Луцьк поблизу села Карпилівка Рівне нського району три вантажних автомобілі не можуть подолати ділянку дороги з крутим підйомом. Спроби водіїв самостійно впоратися із ситуацією успіхом не увінчалися.

На допомогу «далекобійникам» негайно виїхало чергове відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС на автомобілі підвищеної прохідності «КРАЗ». Протягом 30 хвилин за допомогою тросу рятувальники по черзі відбуксирували вантажівки на підйом. Подякувавши бійцям Держслужби з НС за оперативну допомогу, водії вантажних автомобілів продовжили свій рух у напрямку Луцька.

Після цього рятувальники на автомобілі «КрАЗ» відразу попрямували надавати допомогу водію маршрутного автобусу «Київ-Дубно», що з’їхав у кювет на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вересневе Рівне нського району. На момент події крім водія в «маршрутці» перебували три пасажири. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Щоб пасажири не гаяли час, їх відправили додому на попутній «маршрутці». Приєднавши автобус тросом до «КрАЗу», рятувальники швидко відбуксирували його на трасу. Не виявивши суттєвих пошкоджень в автомобілі, водій «маршрутки» продовжив рух у напрямку Дубна.

В обох випадках роботу рівненських рятувальників безпосередньо на місці події координував керівник Служби порятунку області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.



pic

pic

pic