Зазвичай, на Новий рік діти мріють про свято та іграшки. Малеча чекає зими найбільше, адже тоді здійснюються усі бажання та мрії, які у своїх серцях дітлахи плекали протягом усього року. Яким був для найменших мешканців Рівного минулий рік й про що мріють дітлахи тепер ми поцікавились, безпосередньо, у самих юних мешканців міста.

Анастасія, 14 років:



pic

«В цьому році змінилося моє ставлення до інших. З кожним роком я дорослішаю та стають більш відповідальнішою. Від Нового Року минуло лише декілька днів, і я усвідомлюю лише початок нових відкриттів у моєму житі. Я хочу більше читати, вивчати, пізнавати світ. Цьогоріч ми у школі говорили про війну. Нам довго пояснювали що таке загроза, армія і чому це все є сьогодні у світі. Тому тим хлопцям, яким ми збирали малюнки та кошти, всім українським воякам я бажаю мирного неба. Щоб вони поверталися додому живими. І щоб наші люди й надалі підтримували їх своїми листами, бо цей лист зігріє кожного солдата. А всім українцям – щастя та здоров’я».

Мирослав, 8 років



pic

«За цей рік у мене змінилося дуже багато. Я зустрів нових друзів, побував за кордоном та у столиці України. Нещодавно я був на головній ялинці, а тепер – у мене канікули. Я радію зимі й вірю, що всі мрії мої збудуться, бо я був чемним увесь рік».

Катерина, 13 років



pic

« Минулого року я багато чому навчилась у школі, познайомилась з новими друзями, а також стала цінувати рідних. Я навчилась бути добрішою і це найголовніше. Мої бажання здійсняться, нехай це буде не Дід Мороз, просто треба вірити в диво. Усім бажаю щастя та здійснення мрій, а також я дуже хочу, щоб всі люди жили в мирі і щоб не було війни».

Вадим, 12 років



pic «У мене цьогоріч не змінилось майже нічого. Я ходжу до школи і більшість часу проводжу там, тому мрію, аби змінилась школа. Хочу щоб замість книжок ми носили ноутбуки або планшети, щоб був спортзал побільше і більше спортивного інвентарю, щоб в кожному класі стояла мультимедійна дошка. Щоб школа була більш оригінальна та прогресивна в майбутньому. А найбільше хочеться, щоб у країні не було війни, а між усіма державами був мир, щоб про це не говорили дорослі й не показували війну по телевізору».

Максим, 13 років



pic

«Я мріяв гарно завершити цей семестр і у мене вийшло, хочу гарно закінчити й цей навчальний рік. А ще хочу, щоб не хворіли друзі та рідні, щоб всі усміхались. Головне, жити без війни, а тоді – все вдасться. Сміливості нам та Божої ласки! Я загадував, щоб у нас в країні був мир і ми нічого не боялись, сподіваюсь, моя мрія незабаром здійсниться».