У Рівному більше трьох десятків сімей стали власниками «здешевленого» та «пільгового» житла. Всі вони були учасниками державних житлових програм 70% на 30% та пільгового молодіжного кредитування.

У Рівному, завдяки участі у державних житлових програмах, 35 сімей отримали ключі від своїх нових осель. Про це повідомив керівник Рівне нського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Анатолій Жовнір.

Будинок, де житимуть новосели збудовано в рамках реалізації проекту державної житлової програми доступного житла 70% на 30% та пільгового молодіжного кредитування.

«Було б добре, якби фінансування житлових програм поновилося і подібних новобудов з’являлося якомога більше. У щойно введеному в експлуатацію будинку новоселами стали, зокрема, 28 молодих сімей, які спромоглися придбати квартири у новобудові завдяки пільговому молодіжному кредитуванню. Крім того 7 сімей – новоселів придбали квартири, скориставшись свого часу програмою доступного житла, в рамках якої 30% від нормативної вартості помешкання сплачує держава», - сказав пан Жовнір.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області вручив ордери та ключі від нових помешкань військовослужбовцям та членам їхніх родин у Яворівському гарнізоні.

Джерело: Україна комунальна