Напередодні новорічних свят в УМВС України в Рівне нській області ведеться активна робота щодо забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів.

З метою ефективного забезпечення охорони громадського порядку, профілактики правопорушень та недопущення вчинення актів терористичної спрямованості органами внутрішніх справ вжито низку заходів, зокрема, з 16 грудня цього року особовий склад переведено на посилений варіант несення служби. До забезпечення охорони громадського порядку та оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян залучено особовий склад усіх служб та підрозділів міліції, а також розгорнуто та організовано діяльність оперативних штабів, налагоджено взаємодію з іншими правоохоронними структурами.

Охорону громадського порядку в новорічну ніч забезпечуватимуть понад 350 правоохоронців. За попередньою інформацією, близько 160 міліціонерів слідкуватимуть за порядком в місцях, де встановлені центральні ялинки. Крім того, в обласному центрі та районах працюватимуть мобільні екіпажі підрозділів ДАІ.

За попередніми даними, у новорічні дні на території держави заплановано 20 новорічних масових заходів за участю понад п’яти тисяч осіб.

Про це повідомили в СЗГ УМВС України в Рівне нській області