За смертельне ДТП – вісім років за гратами. Саме стільки може загрожувати рівнянину, який на вулиці Макарова збив автомобілем жінку. Потерпіла померла на місці. Нещодавно слідчі міліції направили дане провадження до суду. Вина водія майже доведена.

Аварія сталася 23 жовтня на вулиці Макарова. Було близько 19 години. 58-річна рівнянка йшла нерегульованим пішохідним переходом. Її збив легковик.

Мерседесом керував 62-річний рів нянин. Проти нього відразу відкрили кримінальне провадження. Слідчі встановили, що водій порушив правила дорожнього руху, а саме якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися. А цього зроблено не було Слідчі вже направили до суду даний обвинувальний акт. Наразі Віктору обрано міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.