Новий рік у спортивному дусі відсвяткували в одному з рівненських фітнес клубів. Таку акцію для своїх відвідувачів працівники влаштували вперше. І хоча біля ялинки пісні не співали, втім розповіли про переваги спортивного способу життя, на прикладі Снігуроньки. До кінця святкового дійства Снігуронька втратила щонайменше 10 кілограм.

Снігуронька за рік погладшала, тому шеф відправив дівчину до фітнес центру. Зимова красуня потрапила у надійні руки фітнес тренерів Его Клаб. І робота закипіла. Таку Новорічну казку-пригоду подарували відвідувачам фітнес центру улюблені тренери.

У такий спосіб організатори дякують своїм відвідувачам, хто турбується про своє здоров'я. І на прикладі Снігуроньки показують - як можна досягнути успіху, та красивої форми.

За три з половиною роки роботи фітнес-центру, його відвідало майже 10 тисяч рівнян. Тут є чим зайнятись і чоловікам і жінкам. Лише упродовж останнього року у закладі відкрили два нових зали. Тому про переваги здорового способу життя нагадали усім відвідувачам. Їх також залучили до приємного та екстримального відпочинку.

Відвідувачі згадали дитинство, а пригода Снігуроньки є правдивою історією регулярних занять спортом. Рівнянка Оксана працює бухгалтером, але вже три роки відвідує фітнес-центр, каже відтоді стала почуватися значно краще.

А фінал історії простий. Дід Мороз здивований чарівному перетвореннню. Снігуронька схудла, і стала стрункою. Наприкінці свята усіх відвідувачів пригостили святковим тортиком. Тренери запевнили - сьогодні можна.