Всі люди завжди чекають якихось змін з Нового року. Саме цей день знаменує початок чогось нового і кращого, ніж було до цього. Журналісти ((http://www.rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) вирішили з'ясувати, а (*чого ж чекають від нового 2015 року народні депутати*), які представляють нашу область у Верховній Раді, але вирішили не зосереджуватись виключно на державних справах, а й поцікавились бажаннями щодо особистого життя.

Юрій Вознюк:

- Миру в Україні, нашій державі. Над особистим треба працювати, а не бажати. Ну, і як зазвичай – здоров'я дітям, сім'ї.

Вадим Сидорчук:

- Сьогодні життя вимагає від нас бути активними, а не чекати поки нам хтось допоможе. 2015 рік – це час для об’єднання, розуміння, підтримки один одного і рішучих дій. Ми - сильна нація, і в наступному році реалізуємо своє право на краще життя, розбудовуючи свою країну.

Сергій Євтушок:

- Свідомість новообраного уряду зміниться, в тому числі і свідомість президента, прем’єр-міністра, уряду. І ми зможемо піти тими реформами, які роками назрівали в Україні. Щодо особистого: у наступному році в мене буде захист кандидатської дисертації. У грудні народилась донечка. Тому хочеться, щоб все було стабільно і добре в сім’ї.

Олександр Дехтярчук:

- Головне питання, питання №1 для мене, як і для кожного українця, – мир в Україні, щоб припинилась війна. Ми - талановита і працьовита нація. Не буде війни – і все в нас буде добре. Здоров'я рідним, близьким, знайомим. Та звичайних людських цінностей. Як знаєте, у мене є син та дві донечки, тому головне просто здоров'я для них.