"Добро на Різдво" триває і наші журналісти продовжують знайомитися з цьогорічними учасниками акції. Наступним героєм нашого сюжету став - дев'ятирічний Іван Євчук. Хлопчик має серйозні проблеми зі здоров'ям, які вирішити можна тільки з допомогою небайдужих.

Вані Євчуку дев'ять і він тяжко хворий. З перших хвилин життя хлопчик живе з болем, вроджена вада нирки не дає забути про себе. Від самого народження Іванка життя родини тісно пов'язане із лікарнями, медперсоналом, ліками.

Зараз життя Вані - це щоденний прийом великої кількості ліків, зокрема сорбентів. Але стан нирок погіршився настільки, що життєво-важливий орган починає атрофуватись. Навесні аналізи хлопчика суттєво погіршились і потрібен був гемодіаліз. Після цієї процедури, наступним кроком є тільки пересадка здорового органу. Завдяки дотриманню суворої дієти і піклуванню мами - стан хлопчика на даний момент стабільний і дозволяє зачекати.

Третьокласник зараз на індивідуальному навчанні, цьогоріч в школі він був двічі. Мама не пускає його до школи аби під час контактів з дітьми, син не підхопив ніякої інфекції. У випадку Вані, навіть грип може спричинити серйозні наслідки. У Вані вже з'явились друзі, які йому допомагають. Молоді виконавці, які випадково дізнались про біду хлопчика, вирішили допомогти.

Завдяки знайомству з хлопцями, у Вані з'явилося нове хоббі - бітбокс, якому його вчить його новий друг Богдан.

Іванко дуже хоче одужати, і мріє аби обмежень у його житті стало менше. Він вірить, що Дід Мороз йому у цьому допоможе.

Для того аби здійснити мрію Вані, потрібна допомога усіх, чиє серце відкрите для благих справ. Сума потрібна на трансплантацію нирки, з Нового Року збільшиться аж до 70 тисяч доларів. Тож давайте подаруємо Іванку добро до різдвяних справ. Зробити це можна за реквізитами вказаними на екрані.

Кошти відправляти на рахунок міської Громадської організації "Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків ПДМ" р/р 26000000006551 код 22566386 МФО 300023 ПАТ "Укрсоцбанк" з поміткою "ДОБРО НА РІЗДВО" Євчук Іван

Довідки за телефоном (096) 45 127 91 - Юхимець Віра, координатор проекту