Дочекалися! Рівненщина нарешті офіційно отримала голову облдержадміністрації. Його ім'я називали серед найвірогідніших претендентів на цю посаду. Сам же - тримав інтригу до останнього. Хто він - новий ставленик Президента на Рівненщині?

14 листопада Сергій Рибачок офіційно заявив - написав заяву на звільнення з посади голови Рівне нської облдержадміністрації. Іще за чотири дні Президент цю заяву прийняв та звільнив Рибачка. Відтоді чи не щотижня у різноманітних джерелах з'являлась інформація: нового голову знайшли і от-от указ про призначення таки буде підписаний. Імена називали різні. Серед них - колишній головний УДАРівець Рівне нщини Віталій Чугунніков. Уродженець Одеської області на Рівне нщині займався бізнесом. Вже тут стартувала його політична кар'єра. У 2012 став нардепом. У Верховну раду збирався і у 2014-му. Тож після президентських виборів у травні до посади голови РОДА тодішній керівник виборчого штабу Порошенка навіть не приглядався.

У жовтні Чугунніков знову очолює виборчий штаб. Тепер вже - пропрезидентської політичної партії. А от сам опиняється поза парламентом. Не на камеру не приховує - навіть тішиться цим. На місці нового очільника області бачить "молодого та перспективного".

І... дочекалися. Півтора місяці, кажуть, нелегких перемовин закінчилися указом Президента від 26 грудня. Ним Петро Порошенко призначив на посаду голови Рівне нської ОДА саме Чугуннікова. Що говорити Віталій Чугунніков вже у новому статусі, стане відомо ще до кінця року. Перші коментарі новопризначений голова РОДа обіцяє надати вже завтра.