Новий рік от-от настане, а Ви все ще не знаєте, що подарувати рідним чи друзям? Щоб зекономити Ваш час, пропонуємо ТОП найкращих святкових подарунків – від Rivne1.tv! Тут Ви знайдете що і де придбати кожному з близьких - "від малого до великого". Читайте! Обирайте! Дивуйте!

Коли кожен день минає в шаленому ритмі і тижні минають із шаленою швидкістю, єдине чого хочеться – знайти час для відпочинку та душевних розмов з близькими. Тож не дивно, що найкращим подарунком від Вас стане Час. Знайдіть кілька годин у своєму тісному графіку для своїх друзів чи рідних – запросіть їх до першого у Рівному Time-café "Home". Відвідини цього кафе з домашньою атмосферою стануть подарунком не лише для Ваших супутників, а й для Вас самих. Саме в Time-café "Home" ви знайдете книги, настільні (і не лише!) ігри та ароматні напої і солодощі, які подарують вам незабутні враження та чудовий настрій. Завітайте в це тепле і затишне кафе – зробіть подарунок і собі, і рідним.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборній, 106, тел. 067 7 88 25 71 Група Вконтакті: https://vk.com/home_timecafe



pic

Якщо ж Ви та Ваші близькі полюбляєте гучні вечірки, а спокою та затишку Вам вистачає і вдома, тоді подаруйте своїм друзям похід на дискотеку. У цьому Вам допоможе один із найкращих закладів Рівного “Магнат”. Подаруйте своїм друзям вечір драйвової музики та шалених танців. Саме у “Магнаті” вони зможуть відірватись на повну, а хто буде проти можливості отримати такий заряд енергії в якості новорічного подарунку? =) Якщо ж Ваші друзі чи кохана людина бояться “передозу” клубної енергії, подаруйте їм похід в ресторан «Магнат». Вашим супутникам обов'язково сподобається отримати в подарунок можливість відвідати затишний заклад та посмакувати смачними стравами, приготованими спеціально для них.

Контактна інформація: м. Рівне , С. Бандери, 61. Тел.: 23 45 95, 63 64 87.



pic

Наступний подарунок рекомендуємо найбільш сміливим та креативним. Ідея стане в нагоді як жінкам, так і чоловікам. «Strip Dance Studio Non-Stop» пропонує подарункові сертифікати на танець або ж на урок такого танцю на пілоні. Якщо бажаєте, щоб новорічний подарунок для коханої людини був не просто приємний, а й надзвичайно оригінальний та особистий, звертайтеся в «Strip Dance Studio Non-Stop». Саме вони допоможуть Вам в Новий Рік розпалити жар почуттів, підігріти пристрасть стосунків та й зрештою, підтримати це вогнище увесь рік – все залежить від Ваших бажань.

Контактна інформація: вул. Соборна,192 (ТЦ Ліон), 4-й поверх, оф. 402. Тел.: 067-954-77-11 https://vk.com/stripdancestudiononstop



pic

А тепер про подарунок для «мандрівників часу та простору». Тоді відправляємось в іншу реальність з допомогою кіноатракціону "5D cinema". Саме тут ви відчуєте цілий сплеск емоцій – миттєва подорож на край світу чи в фантастичний світ, стрімкі перегони на автомобілях чи плавний політ в піднебессі. Новорічний сюрприз Вам подарує кіноатракціон "5D cinema". Ви можете відвідати наш атракціон, як з цілою компанією друзів, так і влаштувати похід для двох ;)

Вас зацікавила ідея такого ПОДАРУНКУ, тоді залишається придбати подарунковий сертифікат на відвідування кіноатракціону "5D cinema". Для цього звертайтеся в ТРЦ "Екватор" та ТРЦ "Злата плаза" (3 поверх).

Контактний телефон:050 188 56 90; 098 469 15 82



pic

Наступна ідея стане «рятувальним кругом» для люблячих чоловіків. Підготовка до новорічних та різдвяних свят забирає стільки сил у кожної представниці прекрасної статі, особливо потерпають від цього її ніжні ручки та ніжки. І хоч як вона не радіє настанню святкових та вихідних днів, втома та зіпсовані нігті дають про себе знати. Покладіть під ялиночку подарунковий сертифікат від студії краси "Art & Shock". Хай відпочинком Вашої коханої займуться справжні майстри: вони не тільки підкреслять зовнішню красу жінки, а й подбають про хороше самопочуття – як то кажуть, відпочинок і тілом, і душею. Великою приємністю стане для коханої і те, що заклад відвідати можна не лише в період після новорічних свят, а й у будь-який зручний для неї час.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Грушевського Академіка, 77, 2-й поверх, оф. 201. Тел.: (0362) 43-51-57 (067) 528-62-93 (063) 835-97-89 irina.valevska@gmail.com; http://artchock.com.ua; http://infomisto.com/uk/rivne/catalog/beauty-salon/art-shock



pic

Обирайте найкращі подарунки разом з Оріфлейм! Професіонали Оріфлейм допоможуть підібрати те, що найбільш сподобається Вашим близьким! У наявності продукція та святкові набори як для жінок, так і для чоловіків! На Вас чекає незмінно висока якість товарів, а святкові знижки допоможуть купити більше, за нижчою вартістю. Будьте особливими разом із Оріфлейм!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 1, офіс 204 (вт., чт., пт. - з 11:00 до 19:00). Тел. 097 574 96 76, 050 508 18 58, 093 733 75 82; http://my.oriflame.ua/vzlet



pic

Не забудьте і про подарунки для малечі! Тепер не варто бігати магазинами та ринками у пошуках “ляльки, яка говорить і ще щось там робить” чи “подарунка для хлопчика, але щоб і цікаво, і не поламав швидко”. Гуртівня “Розумна іграшка” - ось Ваш вихід із цього “дитячого лабіринту” бажань. Вам з легкістю допоможуть підібрати подарунок для дівчаток - “хітові” ляльки Monster High, літаючі Феї; чи “незламні” конструктори та трансформери для хлопчиків. Якщо ж Ви маєте вже цілу купу листів до Діда Мороза від малечі з бажаннями “чогось особливого і цікавого” - подаруйте іграшки для розвитку з дерева, гіпсу чи різноманітні розмальовки. На гуртівні “Розумна іграшка” Ви знайдете подарунок для кожного і зможете все-все придбати в роздріб чи оптом і за низькими цінами.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Біла, 53 (зупинка 35-ї маршрутки, колишні аптечні склади). Тел. 050 476 13 27, 097 231 55 84; http://smarttoys.com.ua



pic

Пропозиція для найталановитіших та й усіх тих, хто ще не розкрив свої уміння. Якщо Ваш друг чи близька людина шаленіє від дрібничок для творчості і у кожній серветці чи ґудзику бачить втілення своїх оригінальних ідей, любить подарунки hand-made - завітайте у хобі-центр «ЗУЗА». Тут Вам допоможуть підібрати цілий комплект для творчості у подарунок: від ниток, стрічок, ґудзиків та намистин до фарб та цілих мольбертів. А щоб підготувати щось істинно оригінальне та неповторне, спробуйте зробити подарунок власними руками - тут Вам не просто допоможуть, а й навчать. Ну а якщо “клеїти, плести та малювати” - це не для Вас, тоді подаруйте близьким сертифікати на майстер-класи у Художній студії. Такий подарунок згодиться і дітям (від 4 років), і дорослим бабусям зі своїм досвідом плетіння :)

Контактна інформація: ТЦ Злата Плаза 3 поверх. Тел.: (0362)43-37-41, 0966848033, 066-906-23-22. http://galleryzuza.com.ua/



pic

Ось такий-от "ідейник" новорічних подарунків. Запевняємо, кожен з таких сюрпризів обов'язково запам'ятається Вам та Вашим близьким, адже кожен - оригінальний і неочікуваний. А головне - ніяких банальностей. Точнісінько так, як треба розпочинати новий рік! Тож, бажаємо Вам всім приємних та неординарних подарунків ;)