Чому спробував з'ясувати "Комунальний патруль". Адже, нагадаю, із серпня напроти діагностичного центру в місті запрацювала стоянка для автомобілів.

Її міська влада облаштувала в першу чергу, щоб розвантажити вулицю у самому центрі Рівного від автомобілів, які паркувалися і вздовж дороги, і навіть на тротуарах. І самі ж водії скаржилися на затори, які внаслідок цього утворюються.

Але за півроку, відколи вона діє, нічого не змінилося. Водії продовжують паркуватися у не призначених для цьому місцях, але на стоянку не їдуть. А все тому, що потім з неї можна не виїхати. Якщо ще скраю чималого кусня землі, відведеного для автомобілів, їх можна поставити, то далі територія - суцільне місиво. Тому баюри та глибоченькі канави від коліс - точно не місце для автомобілів. Хоча деякі сміливці таки залишають тут свої автомобілі. То, можливо, територію реально заасфальтувати, або хоча б використати матеріал, з якого будують в області білощебеневі дороги. Люди, які приїжджають в діагностичний центр, точно їм не здивуються, бо по Рівне нщині їх вистачає.