24 грудня у Держархіві області презентували виставку «Революція гідності – пишемо історію разом!». Вона присвячена першій річниці Майдану та приурочена до Дня працівників архівів. Її експозиція складається із листівок, плакатів, газет, інформаційних видань, які розповсюджувалися на київському та рівненському Майданах.

«Ця виставка підготовлена в рамках всеукраїнського проекту «Народний щоденник Майдану: пишемо історію разом». Матеріали, які презентовано на виставці, збирав та надсилав у звичайних конвертах до нашого архіву, київський журналіст Микола Поліщук», - розповіла начальник відділу Держархіву області Людмила Леонова.

Разом з тим, під час презентації виставки її експозиція поповнилася новими експонатами. Активісти рівненського Майдану передали в обласний архів усі випуски їх газети «Вартові Майдану».

«Усі матеріали виставки – це, по суті, свідки тих революційних подій, що відбулися на київському та рівненському Майданах. Вони розповідатимуть нашим нащадкам про те, якою ціною українському народу далася перемога», - зазначив в.о. голови облдержадміністрації Юрій Приварський.



pic

Про це повідомляють у Рівне нській ОДА