Дві тисячі янголів полетять із Рівного у зону проведення антитерористичної операції на Сході нашої країни. Обереги з фетрової тканини виготовляли учні рівненських шкіл. Сьогодні ними прикрасили ялинки поблизу 28 школи. На що замовляли дітлахи фетрових янголів - далі у сюжеті.

Оригінальні новорічні прикраси з'явилися сьогодні на ялинках поблизу 28 школи у Рівному. Янголи з фетрового матеріалу учора виготовляли учні усіх рівненських шкіл. Сьогодні ж ними прикрасили новорічні дерева.

Виготовити фетрового янгола, виявилося значно складніше, ніж видавалося на перший погляд, зізнаються освітяни. Тому молодшим школярам допомагали вчителі. А от прикрашає ялинку свого навчального закладу малеча з дорослими думками.

Окрім янголів робили учні і листівки з власними побажаннями воякам. Кажуть акція "Янгол в АТО" об'єднала усіх школярів. Адже усе найкраще вклали у тексти привітань на листівках.

Вже завтра конверти з власноруч зробленими школярами янголами та листівками передадуть волонтерам, щоб ті доставили їх на Схід. А кожен військовий отримав своє особливе привітання до Нового року.