Новорічний ранок провели в житловому комплексі "На Щасливому". Свято організували для всіх мешканців житлового комплексу, а особливо для тих, хто найбільше чекав подарунків під ялинку. Не залишили без уваги і батьків, адже вони також взяли участь в цікавій розважальній програмі. Місцем проведення став новий будинок, який напередодні здали в експлуатацію.

Організатор заходу Світлана Марчук зазначає: "ТОВ «ДБК Буд Плюс» організували це свято для всіх мешканців житлового комплексу на щасливому, для працівників нашої фірми, для всіх наших колег, підрядників".

За словами організаторів, таке свято вони вже проводять не вперше. Його метою було показати наскільки дружньою є громада житлового комплексу. Дуже зворушливим моментом стало вручення ключів від нової квартири для Вікторії Опанасюк, чоловік якої загинув в лавах Небесної Сотні. Жінка отримала квартиру з неоднозначними почуттями: "Я рада, звісно, що дитині буде квартира. Ну а ви ж знаєте, завдяки чому цю квартиру дають. Не буду минуле згадувати, мені не дуже це приємно".

Ще в березні тодішній голова Рівне нської обласної держадміністрації Сергій Рибачок з власної ініціативи вирішив допомогти Вікторії Опанасюк із житлом. Результатом цього і стала домовленість із директором фірми "ДБК Буд Плюс" Романом Курисом, за сприяння якого і була виділена ця квартира.

Екс-голова Рівне нської ОДА Сергій Рибачок каже: "Коли в березні ми вручали сертифікат, цього будинку ще не було. Але ми були точно впевнені, що він побудується і слово буде дотримано. Сьогодні ми можемо пересвідчитись, перебуваючи в цих стінах. Ми можемо побачити, що, справді, окреме житло буде в цієї родини".

Вже сім будинків у житловому комплексі "На Щасливому" здані в експлуатацію. Будинки підключені до всіх міських комунікацій (газ, вода, світло). В першому з них родини зустрічатимуть Новий Рік вчетверте.

На квартири, що пропонуються покупцям, є повний пакет документів для укладання нотаріального договору купівлі-продажу. У Новому Році зробіть близьких щасливими, покладіть під ялинку ключі від нової квартири.