На Рівненщині завершено роботи з переобладнання другої партії "військових криївок" в кількості 8 штук, які вже наступного тижня будуть відправлені особовому складу в зону АТО.

Два тижні тому з обласного центру на "передову" вже було доставлено перші три контейнери. Особовий склад високо оцінив рівень захисту та комфорту, яких так бракує на сході України.



pic

Напередодні відправки військового вантажу в зону АТО відбулась церемонія освячення, в якій, окрім командування оперативного командування "Північ", взяло участь керівництво державної влади в області, перші особи міста Рівне та колектив будівельного управління №3 Рівне нського філії Львівської залізниці, де проводились роботи з переобладнання.



pic

Звертаючись до присутніх, заступник командувача військ ОК "Північ" з тилу полковник Анатолій Вербицький зазначив, що головним завданням командування є створення належних умов для виконання бойових завдань та відпочинку підлеглих в зоні АТО. За його словами, справжнім сюрпризом для бійців АТО, з ініціативи місцевих активістів, буде укомплектування кожної криївки ялинкою, новорічними іграшками та продовольством.



pic

Наразі роботи тривають на 11 контейнерах. Всього ж в райони виконання завдань військ ОК "Північ" планується відправити близько 20 штук.



pic

pic

pic

pic

Про це повідомили у прес-центрі управління оперативного командування «Північ»