За 11 місяців 2014 року платники Рівного, використовуючи сучасні ІТ-технології та наявні сервіси Державної фіскальної служби, надіслали до ДПІ у м. Рівному майже 109 тисяч звітів, що становить понад 78 % до загальної кількості поданої за цей період податкової звітності.

«Орієнтуючись на застосування сучасних інформаційних технологій, платники податків дедалі частіше обирають подання звітності в електронному вигляді, про що свідчить стабільно висока кількість прихильників такої форми звітування», - зазначає заступник начальника ДПІ у м. Рівному Анатолій Дмитринський.

За словами посадовця, щоб задовольнити потребу платників податків у безконтактному спілкуванні з податковими інспекторами та зекономити час бізнесу на виконання податкових зобов’язань перед бюджетом, ДФС України вдосконалює наявні електронні сервіси та планує впровадження нових.

Нагадаємо, все, що потрібно для електронного звітування - це наявність спеціального програмного забезпечення і електронного ключа цифрового підпису.Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису у Рівному можна, звернувшись у відділ реєстрації ключів при ГУ ДФС у Рівне нській області

Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України за адресою: м. Рівне , вул. Відінська, 8, кабінет No 203. Телефон для довідок (0362) 692-627.