Шампанське - обирають кокетки і реготухи, вони не проти вийти заміж за людину, набагато старше їх. Вони часто зраджують своїм чоловікам і п'яніють практично миттєво.

Горілку - п'ють жінки з твердим характером, сильні, вольові. Вони діють навпростець, не приховують своїх бажань і п'яніють дуже повільно.

Коньяк - напій жінок середнього віку, що потребують тепла, турботи, ласки. Приділіть їй більше уваги, постарайтеся зрозуміти її душу, і вона любитиме вас вічно. П'яніє вона швидко.

Віскі - його п'ють упевнені в собі жінки без комплексів. Випивши, можуть проявляти навіженство, бути непередбачуваними. П'яніють швидко, а на ранок не люблять згадувати про вчорашній, оскільки "навернути" можуть немало...

Текіла - для екстравагантних, "вибухонебезпечних" панночок. Вони можуть бути буйними і небезпечними, хоча після декількох порцій миттєво "відрубуються".

Ром-кола - улюблений напій жінок, що люблять експерименти. І в особистому житті теж. Тверезіють вони, не встигнувши сп'яніти, і часто зникають по-англійськи. Словом, не скучиш.

Джин-тонік - ці жінки мало в чому розбираються, часто говорять про те , чого не розуміють, п'яніють швидко, а на ранок не можуть згадати, що з ними трапилося.

Червоне вино - емоційна, пристрасна натура. На вигляд жінка може бути стриманою, але усередині бушують урагани. П'яніють не так швидко, але в сп'янінні неповторні...

Біле вино - стримані, знаючі собі ціну, холодні і обачливі світські левиці. Вони завжди залишаються тверезими і украй обережні у своїх вчинках.

Лікери - це для "солодких" жінок, що ведуть домашній спосіб життя. Вони добре готують і ведуть господарство. Люблять дорогі подарунки.

Пиво - для жінок "без претензій". Ці жінки – відмінні "хлопці". З ними добре радитися. Вони незамінні товариші по роботі.