Познайомитися з діяльністю та життям Степана Бандери детальніше можуть усі рівняни. У Рівному презентували нову книгу Миколи Оттова "Провідник". Чи не вперше життя героя описано в художньому стилі. Літератори кажуть - у книги є душа, тому читати її легко та захопливо. Нову книгу "Провідник" вже гортали і наші журналісти.

На історично-патріотичну тематику письменник Микола Оттов писав і раніше. Він родом з Одещини, але все життя прожив на Рівне нщині . Каже, полюбив цей край ще з дитинства. Нині продовжив свої творчі пошуки, і написав нову книгу "Провідник" про героя Степана Бандеру. Каже ця робота далася важко, тему досліджував упродовж чотирьох років. Однак старання увінчались успіхом, і автор відкриває читачам зовсім іншого Бандеру.

Однак проблеми виникли, коли книга вже була написана. А грошей на її видання у пенсіонера звісно не виявилось. Та все ж з Божої волі, каже автор, знайшлися меценати. Літературний редактор пригадує, як працювалося над книгою. Каже вона має душу, адже автор не визнає технічних новинок, тому роман написаний від руки.

В книзі дії відбуваються у різних місцинах - Варшаві, Кракові, Львові і навіть у Дубно. Тому читати її легко, кажуть видавці. Книгу "Провідник" вже презентували у Дубні.