Згадайте, в якій позі вам найлегше заснути поряд з коханим, а потім прочитайте відповідний опис. ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ "ПРО ЩО ГОВОРЯТЬ НАШІ ТІЛА ВНОЧІ". У ЯКІЙ ПОЗІ МИ СПИМО З КОХАНИМ.

1. Стабільні стосунки, побудувати які вам було непросто. Швидше за все, після невдалого життєвого досвіду обидва партнери думали, що щастя вже не буде. І попри те, що тепер щастя у них в руках, живуть в страху його втратити.

2. Цю позу партнери приймають спонтанно. Їх особи повернені в різні боки, але їх об'єднує сильний зв'язок. Так засинають люди з різними темпераментами і пристрастями. Він - низький, вона - висока. Він любить самоту, вона - компанії. Але не все так погано.

3. Пари, які сплять в такій позі, закохані. Але їх погляди на світ занадто різні, тому не можна з упевненістю зробити висновки про майбутнє цих стосунків. Якщо подружжя спить в такій позі, то це свідчить про те, що вони захищаються від того, що їх оточує.

4. Партнери, які сплять в такій позі, вже створили міцний союз, але їм було нелегко. Кожен залишає для себе свободу і особистий простір, але при цьому береже почуття партнера. Багато що можуть пробачити, про багато що умовчати заради збереження любові.

5. Це союз, грунтований на пристрасті. Партнерів об'єднують спільні цілі і мрії (голови повернені в один бік).Є взаєморозуміння на інтелектуальному рівні. Союз обіцяє бути не лише щасливим в любові, але і вдалим в спільних ділових починаннях.

6. Якщо спимо таким чином, то, швидше за все, реагуємо так на сварку, яка розігралася вдень, або на тривале нерозуміння. Обидва партнери немов два шматочки льоду, а тепло любові могло б порушити їх спокій.



pic

7. Так сплять пари, які об'єднані міцним зв'язком, але проводять багато часу окремо. Вона може проводити по 10 годин на роботі, а він - ночі безперервно з друзями. І навпаки. Партнери приймають один одного такими, які вони є.

8. Так, зазвичай, сплять кохані, темперамент яких дуже схожий. Схожі вони можуть бути і зовні - зростом, статурою... Про їх відчуття безпеки свідчить те, що лежать вони розслаблено на спині, але при цьому повинні мати фізичний контакт.

9. Такі пари одержимі ідеєю незалежності. Бояться близькості, але їм дуже потрібна підтримка, щоб позбавитися від страху, в якому вони перебувають постійно. Такі люди бояться сильно прив'язатися до партнера, стати з ним єдиним цілим.

10. Такі пози під час сну говорять про те, що обоє готові разом жити і... не діяти один одному на нерви. Кожен з партнерів має усю повноту прав. Обоє готові прийняти недоліки іншого як даність.