Минулими вихідними працівники Державтоінспекції Рівненської області встановили та розшукали два автомобілі, водії яких здійснили наїзди на пішоходів та після скоєння ДТП зникли у невідомому напрямку.

19 грудня близько 18 години до чергового УДАІ УМВС України в Рівне нській області надійшло повідомлення про те, що в Рівному на перехресті вулиць Черняка – Волинської Дивізії сталася дорожньо-транспортна пригода.

За попередніми даними, 52-річний водій автомобіля ЗАЗ-DAEWOO, житель міста Рівне , з невідомих поки причин здійснив наїзд на 35-річного місцевого жителя, який переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу справа наліво по ходу руху автомобіля, після чого водій автомобіля ЗАЗ - DAEWOO залишив місце пригоди.

У результаті наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений у приймальне відділення ЦМЛ Рівного. Згодом, після надання медичної допомоги, чоловік був відпущений додому.

Упродовж однієї години працівники ДАІ Рівного встановили і розшукали водія та автомобіль ЗАЗ-DAEWOO, який підозрюється у скоєнні наїзду на пішохода. Транспортний засіб знаходився у дворі будинку за місцем проживання водія вказаного легковика.

Автомобіль доставили на майданчик для тимчасового зберігання транспортних засобів м. Рівне .

Наступного дня, 20 грудня, близько першої години ночі до УДАІ УМВС надійшло ще одне повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, де водій залишив місце пригоди.

На автодорозі Київ-Ковель, поблизу міста Сарни, 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "BMW-X5", з невідомих поки причин здійснив наїзд на 26-річного пішохода, жителя Сарненського району, який рухався в попутному напрямку по узбіччю дороги. Після наїзду водій на автомобілі "BMW-X5" з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.



pic

Завдяки оперативності інспекторів ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ міста Сарни автомобіль та водій, який підозрюється у скоєнні цієї ДТП, були розшукані та доставлені в Сарненський райвідділ міліції.

На даний час правоохоронці з’ясовують усі обставини вказаних дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області.