У Рокитнівському НВК «Школа I-III ст. – ліцей» працює згуртований колектив, навчаються свідомі школярі, які зростають в сім’ях, небайдужих до долі наших солдат. Так, нещодавно на засіданні учнівського самоврядування школярі запропонували активізувати роботу волонтерів школи та зібрати матеріальну допомогу в зону АТО. Таким чином, у навчальному закладі було проведено загальношкільну акцію «Допоможи солдату».

Першим кроком було створення штабу в історико-краєзнавчому музеї «Рідний край», де оформлено куточок пам’яті загиблого в АТО випускника школи Віталія Маринича. Упродовж двох тижнів волонтери приймали від учнів 1-11 класів теплий одяг, продукти харчування та грошову допомогу для солдат. Діти від щирого серця писали листи, малювали малюнки і приносили чимало необхідних речей. До акції активно долучилися педагогічний колектив, учні та їх батьки.

Вчитель історії Руслана Євтушок організувала серед учнів 5-10 класів благодійний ярмарок, під час якого було зібрано 2247 грн. і передано у штаб волонтерів НВК. Діти приготували чимало солодощів, тістечок, тортів та бутербродів, які самі купували і закликали інших. Усі зібрані під час акції продукти, теплий одяг та 4739 грн передано волонтеру Ганні Ковальчук.

Про це йдеться на сайті Рівне нської обласної ради