Кожна жінка мріє знайти для себе одного чоловіка, якому буде вірна до кінця своїх днів і в якому вона буде упевнена. Звичайно, пошуки такого супутника життя займають іноді дуже багато часу. Але ми вирішили трохи полегшити тобі пошуки, розповівши, який знак Зодіаку вважається найбільш прив'язаним до однієї жінки, та склавши для тебе рейтинг вірності за шкалою від 1 (однолюб) до 3 (ловелас).

Овен: гаряча голова і пристрасне серце

Рейтинг вірності: 2

Якщо наш "піддослідний" закохався, на цьому етапі Вам точно пощастило - він романтичний і сентиментальний. Овен схильний довіряти своїм почуттям і відчуттям, тому він пообіцяє все, що Ви захочете. Але не квапимо події. Овен - завойовник, і після досягнення мети наш красень легко може перемкнутися на новий об'єкт. Та все ж, в стосунках він спокійний і упевнений в собі, він стане хорошим захисником, люблячим і вірним чоловіком, прекрасним батьком, і не менш прекрасним коханцем. Проте Овна не можна назвати найвірнішим знаком, враховуючи його любов до нових відчуттів.

Телець: не женеться за лаврами Казанови, і голову втрачає украй рідко

Рейтинг вірності: 1

Чоловіки-Тельці, зовні закриті, зате почуття у представників цього знаку дуже глибокі. А ще вони дуже настирливі: за всяку ціну домагатимуться своєї мети, тому, якщо Ви побачили в його очах бажання, пам'ятайте, що для Тельця бажання і почуття - одне і те ж, а це означає, що хлопчик закоханий, і Вам реально пощастило. У любові Тельці дуже ніжні, пристрасні, зворушливі і необтяжені зайвими питаннями. А якщо Телець одружився, значить, його вибір абсолютно усвідомлений, він розраховує на взаємність і вірність. Тому Тельця сміливо можна вважати найвірнішим чоловіком.

Близнюки: непостійність - це постійність

Рейтинг вірності: 3

Чоловіки-Близнюки - суцільна загадка, ребус. Вони, в принципі, дуже холоднокровні, на початку стосунків яскраво помітне бажання пізнавати Вас. Але настає період, коли Близнюк починає "йти в себе". В цей час він чітко аналізує все, і, якщо Чоловік-близнюк розуміє, що стосунки вигідні і комфортні, вони триватимуть, якщо ж ні - він шукає нову мету. Тому, як правило, вони дуже непостійні і схильні до розриву стосунків. Це не означає, що з Чоловіками-Близнюками не варто зв'язуватися, просто треба знати деякі особливості їх характеру.

Рак: такий прекрасний, але такий невірний

Рейтинг вірності: 3

Чоловік-Рак, на перший погляд, - один з найнадійніших партнерів, вірний коханий і ідеальний сім'янин. Насправді ж Раки прагнуть тільки до власного комфорту. Чоловік-Рак знаходить виправдання всьому, при цьому сам він не винен ніколи. Навіть якщо його дівчина застане в ліжку з іншою, він придумає 100 причин і відмовок, а винуватою в ситуації виявишся ти. Чоловіки-Раки, дуже безладні в зв'язках. Проте серед Раків зустрічаються і такі, хто відданий своїй подрузі з самої юності. Чи вже після 35 років.

Лев - цар звірів?

Рейтинг вірності: 1

Чоловіків-Левів часто можна вичислити з натовпу за однією лише зовнішністю. Вони мають міцну статуру (чи прагнуть до такого), добре одягнені, причесані, люблять приємний брендовий одяг - вони матеріалісти. А ще подарунки дарують охоче. Лев - один з найбільш вірних знаків Зодіаку. Розлучитися з Львом можна з наступних причин: якщо Ви ставите себе вище нього, якщо Ви Льва перевершуєте по кар'єрних успіхах, якщо намагаєтеся управляти стосунками. У іншому можете бути упевнені: Лев буде надійний і вірний Вам!

Діви: надійні і практичні, але чому це не цінують?

Рейтинг вірності: 1

Чоловіки-Діви не дуже-то прості. Вони не люблять театральних постановок, тому танцювати з Вами до ранку і читати вірші під вікнами вони не будуть. Чоловік-Діва завжди аналізує і звертає увагу на деталі, він згадує, в що Ви були одягнені, як поводилися, що говорили. Секс для такого чоловіка - не просто фізичний контакт. Вони досить гидливі і вибіркові, бояться заразитися чимось, тому випадкові зв'язки у них практично відсутні. Так що, незважаючи на деяку "занудність" знаку, Діви – чоловіки вірні.

Терези: під покровительством Венери

Рейтинг вірності: 1

Терези - чесні, уважні, можуть бути надійними друзями і партнерами. Чоловіки-Терези - не завойовники, вони можуть ламатися навіть в побутових питаннях, коли ситуація складається так, що вони не можуть або не встигають до неї адаптуватися. Їм подобається робити приємно, спокушати, грати, і у відповідь вони чекають похвали, визнання, схвалення і захоплення. Люблять стабільність і урівноваженість, тому рідко стають причиною зрад і розривів стосунків. Якщо вже він змінить, то буде спійманий на тому, що йому самому буде не комфортно.

Скорпіон: "най-най" коханець?

Рейтинг вірності: 3

Прийнято вважати, що саме Скорпіони - найкращі в ліжку. Чоловікові-скорпіонові не потрібна доступність: чим менше доступно і зрозуміло, тим краще, тим більше інтересу, сильніший азарт. У Скорпіона є дві складові - душа і плоть. Найчастіше він користується саме другим, а ось доступ до душі потрібно заслужити. І ці дві складові постійно в конфлікті: душа хоче бути вірною, а тіло - ну, Ви розумієте, куди вона зве. Тому Чоловік-Скорпіон вважається найбільш невірним зі знаків Зодіаку. Але все таки Скорпіони одружуються, і, якщо вже так сталося, Вам пощастило: він охороняє свій будинок і сім'ю, як замок.

Стрілець - він і Африці Стрілець

Рейтинг вірності: 3

Назва знаку дуже гармонійна і співзвучна з його носієм. Чоловіки-Стрільці - довічні експериментатори і неважливо, що він відкриє або отримає, - важливий сам процес. Вони хочуть спробувати все. Проте, вони бувають двох видів: перші перенаправляють свою сексуальну енергію на творіння, творчість і служіння іншим людям; а другі стають істинними донжуанами. Причому любов для таких представників знаку - це спорт, гра, пригода. Одружуються Стрільці тоді, коли розуміють, що ідеального партнера не існує і доведеться задовольнятися тим, що є.

Козеріг - ось це справжня стабільність!

Рейтинг вірності: 1

Козероги закохуються дуже непросто, але, якщо це сталося, любов їх дуже глибока. Козероги не особливо уміють виражати свої почуття, вони не романтики, але це ніяк не заважає їм створювати міцні стосунки. Якщо Козеріг полюбив жінку, можна бути абсолютно упевненою, що на зраду він не піде, а від розлучення відмовиться. Козерога не треба підкорювати витонченими вбраннями або чудо-макіяжем, він, швидше, консерватор, і звичайний класичний костюм оцінить куди більше клоунського наряду. Козеріг в шлюбі практичний, бережливий і працелюбний. Такого ж відношення він вимагає і від партнера.

Водолій: свобода - наше все!

Рейтинг вірності: 3

Водолії не звикли просити, тому, якщо хочете стосунків з ними, зробіть перший крок, і він зробить крок назустріч. Водолії часто - однолюби, тому і в шлюбі вірні. Вони довіряють своєму партнерові, не контролюють їх і часто йдуть на компроміс. Але, як це не парадоксально, серед Водоліїв дуже часті розлучення. А відбувається так тому, що партнер вважає, що Водолій для інших робить більше, ніж для сім'ї. Водолій може піти, коли відчує, що його"прив'язали до будинку". При цьому він довго готує план відступу, але відбувається все раптово, за планом "пішов за хлібом в капцях і не повернувся».

Риби: чуттєвість і душевність

Рейтинг вірності: 1

Чоловіки-Риби м'які і добрі, уміють мріяти і співпереживати. Любов до них приходить тихо і непомітно, з часом назріває і розвивається. Це якраз ті представники Зодіаку, які можуть читати вірші і співати серенади під вікном. Але, як ми знаємо, у однієї медалі завжди є дві сторони. Друга полягає в тому, що замість піднесених почуттів і емоцій Риби нерідко вибирають виключно сексуальне задоволення. Але в шлюбі Чоловіки-Риби - найбільш прив'язані і віддані, усе роблять для сім'ї.