У столиці вперше після 2011 року пройшов конкурс краси "Міс Київ". Серед учасниць була і рівнянка, яка нині навчається в одному з київських вишів. Вона й здобула перемогу у конкурсі.

На звання найкрасивішої дівчини столиці претендувало 15 учасниць, більшість з яких - студентки віком від 17 до 22 років. Першим завданням конкурсної програми було дефіле в образах ялинкових іграшок: червоні сукні до підлоги і стилізовані капелюшки. Потім був вихід у купальниках, після якого журі обрало вісімку кращих.

Родзинкою шоу став конкурс відповідей на питання. Дівчат запитували про плани на ніч після конкурсу і як спалося перед ним, про те, яких чоловіків вони хочуть бачити поряд з собою і яку літературу читають.

Титул першої красуні завоювала 18-річна студентка юридичного факультету КНУ ім.Шевченка Аліна Рабченюк з Рівного. Звання першої віце-міс дісталося Олександрі Тимоніної, другою віце-міс - Олександрі Гончаренко, а міс фото стала Наталія Сітковська. Міс Київ представлятиме місто на всеукраїнському та інших конкурсах краси.



pic

pic

pic

pic

pic

Джерело: Корреспондент.net