Рівненські правоохоронці розпочали службове розслідування за фактом відео з нетверезими чоловіками на території міськвідділку міліції.

Про це повідомляє Інтернет-портал "ЧаРівне .інфо".

Сам відеоролик рівненська міліція називає кумедним, про що йдеться у офіційному повідомленні.

Читайте також: Рівне нські міліціонери після святкування Дня міліції стали "зірками" соцмереж

За фактом «кумедного відео» проводиться службове розслідування.

Нагадаємо, у суботу, 20 грудня на території рівненського міськвідділу міліції журналістка Вікторія Мамотюк зафіксувала компанію чоловіків у нетверезому стані.

Інспекція з особового складу Управління кадрового забезпечення МВС в Рівне нській області проводить службове розслідування, в рамках якого належить з’ясувати, чи причетні працівники міліції до резонансної публікації, що з’явилася 20 грудня 2014 року в мережі Інтернет. Після завершення службового розслідування, всі матеріали і висновки будуть повністю доступні і опубліковані у засобах масової інформації.

На одному із Інтернет сайтів з’явилося відео, яке рівненська журналістка оприлюднила в соціальній мережі «Фейсбук», зняте на території міського відділку міліції. На відео невідомі чоловіки на території Рівне нського МВ УМВС, поводять себе не досить адекватно.

20 грудня власні кореспонденти телеканалу «ZIK» кілька годин перебували в приміщенні Рівне нського МВ УМВС, де проводили відео-зйомку матеріалу щодо заборони святкування 23-ї річниці Дня міліції України. Журналісти разом з керівником підрозділу полковником міліції Русланом Мельником відвідали усі кабінети наявні у міськвідділі. Фактів розпиття спритних напоїв, правоохоронцями, виявлено не було.

Очолив комісію, котра проводить перевірку, заступник начальника УМВС України в Рівне нській області полковник міліції Павло Алєксєєнко.

— Ми не маємо наміру та жодного права замовчувати вчинки правоохоронців. Адже кожен правоохоронець своїми діями формує імідж міліції загалом, — повідомив полковник міліції Павло Алєксєєнко. — На сьогоднішній день дуже важливо, щоб представники влади говорили правду населенню, тому ми не збираємось нічого замовчувати чи приховувати, розслідування буде проведено прозоро та об’єктивно.