До Дня святого Миколая працівники ПАТ «Рівнегаз» зібрали 52 тисячі гривень адресної допомоги для колег, які мобілізовані до зони АТО.

Про це повідомляє фахівець із зв`язків з громадськістю та пресою Вікторія Левчук.

На зборах профспілкового комітету газовики вирішили надати допомогу колегам, які знаходяться в зоні АТО, та тим працівникам, чиї родичі захищають суверенність України. Окрім цього кошти направили для фінансування лікування пораненого працівника Клеванської газової дільниці, який повернувся із зони бойових дій.

«Виконуючи своє основне завдання по забезпеченню безаварійного і безперебійного газопостачання, рівненські газовики не залишаються осторонь подій у країні і всіляко підтримують військових, щоб наші захисники відчували, що мають надійний тил і не лише для них триває війна», – зазначає голова правління ПАТ «Рівне газ» Петро Дубас.

Рівне нські газовики не вперше допомагають бійцям, які сьогодні відстоюють українську державність. Так у травні працівники товариства перерахували на підтримку української армії свій одноденний заробіток у сумі 106 335 гривень. Також ПАТ «Рівне газ» надав у розпорядження військовим, які перебувають у зоні АТО, два автомобілі та екскаватор. Шість тисяч гривень виділили газовики на бронювання автомобіля КАМАЗ, який доставляє снаряди українським військовослужбовцям. Для п’яти мобілізованих колег рівнегазівці допомогли придбати бронежилети та військове спорядження.

Загалом впродовж 2014 року працівники ПАТ «Рівне газ» та профспілковий комітет надали допомогу військовим на суму майже 260 тисяч гривень.

Джерело: Сайт чесних новин ВСЕ