Зважаючи на складну економічну ситуацію, ми все більше "затягуємо паски" і намагаємось утримуватись від приємних та щедрих подарунків для рідних та друзів. Та свято залишається святом, тому напередодні Нового Року та Різдва ми все одно шукаємо способи підготувати хоч якісь сюрпризи для близьких. Одним з головних атрибутів є вітальні листівки, які можуть бути доповненням до основного подарунка або ж і "самостійним" варіантом, щоб привітати знайомих.

Пропонуємо варіанти створення новорічних листівок, які можна буде створювати всією сім'єю. Особливо цікаво це буде діткам.

Ялинка зі смужок паперу. Надзвичайно простий спосіб створення листівки. Трішки важчим буде варіант, коли використовуємо папір, скручений у трубочки. Головне, що кожну таку "ялинку" можна створити відмінною від інших, просто не бійтесь поєднувати різний папір та додавати до аплікацій свої фігурки.

pic

Ще один варіант - зробити візерунок за допомогою ґудзиків. Із такого матеріалу можна викладати не лише сніговика, ялинку, а й символ 2015 року - вівцю. У такий же спосіб можна спробувати викладати і будь-які інші фігурки за Вашим бажанням.

pic

pic

pic

"Вишита листівка". А ось ще один легкий спосіб створити хоч і просту, проте незвичну листівку. Для початку в листі паперу робите кілька дірочок, через які пропускатимете нитку, і які є основою Вашого малюнку. Більш прикрасити її можна за допомогою нанизаних на нитку бусин чи блискіток.

pic

pic

"Малюємо листівку долонями". Для цього долоні обмазуємо різними фарбами (залежно від того, який малюнок Ви хочете отримати), прикладаємо до паперу і тепер продовжуємо "чаклувати" над відбитком руки. Щоб довершити малюнок, можна домалювати носик, очі, губи та шапочку - отримаємо Діда Мороза. Або ж у такий же спосіб можна зробити його помічників - ельфів. Якщо долоню обмазати зеленою фарбою, тоді матимемо навіть ялинку, головне додати "прикраси" - домалювати фарбами або ж наклеїти різнокольорові бусини чи ґудзики.

pic

Як бачите, створити такі незвичні й оригінальні листівки зможе кожен. Головне - підключити фантазію і не боятись втілювати задум на папері.