У Рівненському обласному ДАІ змінили форму, щоправда, далеко не всі та лише на один день. Даівець-святий Миколай провів з колегами флешмоб в освітніх закладах, присвячений безпеці школярів на дорозі під час зимових канікул. Що нового розповіли учням вартові доріг?

"Безпечні канікули" - саме під такою назвою відбувся флешмоб в навчальних закладах міста. Організували його працівники Державтоінспекції. Проте школярам про правила поводження на проїжджій частині розповідала не людина в погонах, а справжнісінький Святий Миколай.

Світлана Марко демонструє листівку із основними правилами, які допоможуть уникнути травматизму учням. Каже, знати їх повинні і батьки. А новоспечений Святий Миколай вже увійшов в образ та готовий до роботи зі школярами.

Першокласник Назар прийшов на зустріч із Святим Миколаєм одним із перших. Незважаючи на свій юний вік хлопчик вже знає основні правила дорожнього руху.

За словами правоохоронців, подібні заходи вони проводитимуть і надалі, а поки працівники ДАІ нагадують, що зимові вечори - небезпечний період, адже у цей час видимість на дорогах обмежена, що і може стати причиною травматизму.