День святого Миколая - це святкування та вшанування пам'яті святого Миколи Xудотворця. Міський Палац Дітей та Молоді разом з Першим місцевим та групою компаній "Реноме" втретє стає своєрідним чудотворцем для маленьких рівнян, мрії яких через певні обставини не можуть здійснитися, і розпочинає благодійну акцію "Добро на Різдво".

Дарувати тепло родинних свят запрошує рівненській Міський Палац Дітей та Молоді та телеканал "Рівне 1". Третій рік поспіль саме у День святого Миколая стартує благодійна акція "Добро на Різдво". Кожен охочий може подарувати дітям свято, якого вони позбавлені через певні обставини. Такими обставинами цьогоріч стали бойові дії на Сході нашої країни. Десять дітей захисників нашої Вітчизни та троє тяжко хворих діток стали першими цьогорічними учасниками благодійної акції.

На прес-конференції організованій у ПДМі дітки ділилися своїми побажаннями до Миколая. Організатори акції, які заздалегідь підгледіли їхні побажання, розповіли, що мрія кожного у цей день обов'язково здійсниться, адже завдяки небайдужим рівнянам та групі компаній "Реноме" напередодні було зібрано 28 тисяч гривень для втілення мрій десяти дітей наших героїв. Бажання у дітей військових виявилися цілком здійсненними і вони отримали свої подарунки.

Найцікавишим бажанням була собачка мопс, якого організатори знайшли аж в Одесі і подарували доньці військового. Дівчина розповідає - про чотирилапого приятеля мріяла з дитинства.

Але і тяжко хворі дітки теж потребують уваги та тепла. Ще троє учасників акції протягом місяця чекатимуть, що небайдужі рівняни стануть їхніми "миколайчиками" та Дідами Морозами. Один з таких - це Іван Євчук, хлопчик, який мріє про здорові нирки. Мама хлопчика з вродженою нирковою недостатністю розповідає, що для неї, як для мами, здоров'я її сина - основне.

Акція триватиме місяць, тому кожен охочий рівнянин зможе стати благодійником і подарувати частинку свого тепла діткам. Вже з понеділка на Першому місцевому вийде низка сюжетів про діток, які потребують Вашої допомоги.