Не обійшлося і без пікетів на сесії Рівненської облради, що відбулась напередодні. Персонал діагностичного центру вимагав собі керівника. На відміну від колег з обласної дитячої лікарні кількадесят лікарів не лобіювали жодного з кандидатів на посаду. Натомість - і досі лишаються без головного лікаря, а от колектив обласної дитячої лікарні отримав в керівники екс-регіонала Віталія Бойка.

З плакатами в руках просто в кулуарах обласної ради працівники діагностичного центру зустрічали обранців на сесію. Мовляв прийшли сюди відстояти свої права і долю закладу.

Хоча питання діагностичного центру напередодні зняли з порядку денного сесії, та представника трудового колективу до трибуни все ж покликали.

Зберігати спокій та працювати без офіційного директора, принаймні поки що, постановили обласні обранці. Мовляв як тільки запрацює медична реформа - зразу і директора призначать і офіційно платним закладом діагностичний зроблять.

Натомість 60 обласних депутатів підтримали екс-регіонала Віталія Бойка на посаду головлікаря обласної дитячої лікарні. А за призначення керівником автобази облради Автомайданівця Юрія Лалака обласні обранці не проголосували.