Все сталося за не зовсім звичних обставин. Чоловік їхав автомобілем. Змушений був зупинитись через ДТП на дорозі. Не встиг натиснути на гальма, як у його авто почали стріляти, після чого люди у масках викрали у нього сумку з валютою. Міліція з цього приводу поки не говірка. Шукає свідків події.

Подія відбулася на вулиці Київській поблизу зоопарку. 42-річний рівнянин о шостій годині ранку їхав у напрямку столиці. Рухався «Шкодою Супер В».

Зі слів потерпілого, двоє нападників у масках підбігли до його автівки, один з яких вистрілив з пристрою для відстрілу гумовими кулями в бокове водійське скло, та забрали зі «Шкоди» сумку із грошовими коштами, у якій було 100 тисяч доларів США. Зловмисники сіли у свій «Фольксваген-Пасат» і зникли. Потерпілий не постраждав, відразу зателефонував на 102. На місце приїхали правоохоронці.

Свідків даної події поки мало. Водії маршруток самої сутички не бачили. Хто причетний до злочину, не знають і правоохоронці. Дане пограбування не коментують. Мовляв, аби не зашкодити слідству. Лише за фактом розбою відкрили кримінальне провадження, яке загрожує нападникам 15–ма роками у в’язниці.

До слова, потерпілий рівнянин вже давно займається валютними операціями. Не вперше потрапляє у халепу. Кілька років тому його підрізали. Чоловік вижив. А ще через рік потрапив у ДТП, коли перевозив півтора мільйона гривень. У тій аварії 42-річний рівнянин вцілів, а от водій загинув. Даними купюрами тоді була всипана дорога. Потерпілому повернули тільки 971 тисячу гривень.