Усі діти завжди з нетерпінням чекають приходу Святого Миколая. Не виняток і діти рівненської еліти. Вони теж пишуть листи Святому Чудотворцю і чекають здійснення своїх бажань. Що ж вони отримали від нього цьогоріч?

Святий Миколай підготував не лише подарунок для дочки Сашка Невже, а й сюрприз для його самого. Сашко Невже (Івашинюта Олександр Михайлович ), артист-вокаліст естради, продюсер:

- Про плани Миколайчика мені, звісно, достеменно не було нічого не відомо, але все ж я краєм вуха чув, що він хоче покласти під подушку моїй донечці... пісню) У її віці, а це 17 років, усі діти, здебільшого, мріють про щось та стати королями світу. Тобто хтось хоче стати відомим актором, хтось – співачкою, дехто – супергероєм. Тепер спробую стати супергероєм для своєї донечки, створивши для неї можливість побути у ролі співачки, точніше, запишемо з нею пісню від Святого Миколая, а можливо, й відзнімемо відеокліп – така собі перша спільна робота співака Сашко Невже із донечкою. Упевнений, для неї це буде гарним подарунком, а якщо дитина щаслива, то і для батьківського серця це найбільша радість та втіха.

Валерія Супонькіна-Лагнюк, керівник ансамблю сучасного танцю «Едельвейс»:

- Миколайчик приніс Нікітці музичні навушники і різні дрібнички, а Полінка одержала книжечки та кофтинку. Обом по набору для творчості – "Кінетичний пісок". Коли дорослий син питає, чи здатна я його обманути, а потім перепитує про справжність "Миколайчика" і "Діда Мороза", то даю йому таку відповідь: «Вони існують для тих, хто в них вірить!» А ми віримо в дива)

Станіслав Лозовський, актор Рівне нського обласного музично-драматичного театру:

- Цього року Миколай приніс мандаринки, яблучка та інші фрукти – все для підвищення імунітету. Хоча зараз не зовсім той час, коли можна дарувати все, чого бажають дітки, та Миколайчик все ж приніс і приємні невеликі сувенірчики – свято ж, як-не-як.

Андрій Пермяков, рівненський поет:

- У листі Святому Миколаю було замовлено, щоб не було війни, а також картку пам'яті на 32 Gb та кілька книжечок. Подарунки Миколайчик приніс, а от щодо війни, то сподіваюсь, що Святий постарається і це бажання здійснити.