Причиною того, що міжнародна траса освітлюється вдень шляховики пояснюють проведенням пусконалагоджувальних та профілактичних робіт, перевіряючи чи є пошкоджені ділянки та інші несправності. Для цього і світло увімкнене, щоб перевірити кожен ліхтар.

"Останніми днями на телефонну лінію диспетчера Служби автомобільних доріг у Рівне нській області надходять повідомлення від учасників дорожнього руху, жителів населених пунктів про те, що на деяких ділянках автомобільної дороги Київ-Чоп в світлу пору доби працює освітлення.



pic

Тому Служба автомобільних доріг у Рівне нській області інформує, що відповідно до нормативних вимог з включення освітлення, для забезпечення сталого функціонування та виявлення пошкоджень і несправностей зовнішніх електроліній, необхідно виконати певні пусконалагоджувальні та регламентні роботи, які потребують включення освітлення на деякий час у світлу пору доби.



pic

На даний час саме такі роботи проводяться на ділянках автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп в межах Гощанського, Рівне нського та Дубенського районів.

Враховуючи вищенаведене, просимо жителів області з розумінням ставитися до даної проблеми", - повідомляють у Службі автомобільних доріг у Рівне нській області.