Журавлину можна вживати в солодкому вигляді, а також додавати в соління. Універсальний продукт і дуже корисний.

Отож, 5 причин, чому варто журавлину їсти щодня.

У зимовий період варення, сік, свіжа журавлина, сушена і морожена - справжній порятунок для імунітету. У цьому продукті міститься велика кількість вітаміну С! Найкраща профілактика простудних захворювань - чай з журавлиною! Смачно, корисно і не потрібно жменями є таблетки!

Чим корисна журавлина?

Апетит

Журавлина здатна поліпшити апетит і травлення. Не переживайте, в 100 г всього 28 ккал!

Цистит

Для жінок в зимовий період важливо виглядати красиво, а потім вже тепло! Колготки 40 ден, платтячка, а потім цистит! Журавлина корисна тим, що здатна лікувати запальні захворювання сечостатевої системи. Її можна вживати для профілактики і, природно, одягатися тепло!

Підвищення потенції

Чоловікам також корисно вживати журавлину, так як ягода підвищує потенцію і запобігає розмноженню бактерій в сечовому міхурі.

Токсини

Ця ягода здатна вивести токсини з організму і активізувати обмін речовин. Якщо ви стежите за своєю вагою, сміливо можете включати журавлину в раціон харчування.

Стомлення

У зимовий період ми швидко втомлюється. Якщо на годиннику 16.00, ми починаємо відчувати, що вже не в силах думати. Це не дивно, адже організму не вистачає сонячного світла, вітамінів і мікроелементів.